Een perfecte beheersing van de productieketen, van het kuiken tot het einoduct!

Ardenne Volaille cvba ligt in Bertrix, in het hartje van de Ardennen, waar smakelijke, streekgebonden producten hun oorsprong vinden.

Zaakvoerders Francis en Jean-Claude Wenkin hebben hun slachthuis voor pluimvee in mei 2010 omgevormd tot een gloednieuwe, hoogtechnologische installatie, om zo aan de stijgende vraag naar gevogelte te beantwoorden. Sindsdien is de productiecapaciteit vertienvoudigd.

Het slachthuis is uitgerust met de modernste automatische technologie. De strengste hygiënenormen worden gehandhaafd, zodat de voedselveiligheid wordt gewaarborgd. Het slachthuis beantwoordt aan de CEE-normen en is door het FAVV (federaal Agentschap voor de veiligheid van de Voedselketen) gecertificeerd. Dit alles wordt nauwlettend gecontroleerd door ons hooggekwalificeerd, gemotiveerd en veelzijdig personeel!

Ardenne Volaille cvba produceert kippenvlees van hoge kwaliteit dat in de eerste plaats beantwoordt aan de verwachtingen en behoeften van de klanten. Dit geldt zowel voor de smaak van de producten als voor het assortiment, de leveringstermijn en de prijs. Enkel door een perfecte beheersing van onze activiteiten, tot de keuze van onze partners toe, en een voortdurend streven naar verbetering, kunnen wij een constant kwaliteitsniveau waarborgen. Dit geldt voor elk niveau van de productieketen:

  • het voer
  • het fokken van de kippen
  • het vervoer van pluimveehouder naar slachthuis
  • het slachten, de versnijding, de verwerking, de voorbereiding voor verpakking en de verpakking
  • het transport van onze producten naar onze klanten